Aktuális

#családok #kihívás #séta #természet

Nemsokára itt a fák újéve, ezért összeállítottunk nektek egy természetközeli kalandot, ami jó hétvégi program lehet a családnak. Bár januárban nálunk nincsen olyan jó idő, mint Izraelben, azért ilyenkor is szükségünk van egy jó sétára.

Indulj el velünk saját lakhelyed környékén. Ismerjük meg együtt városotok, falvatok, községetek rejtett természeti kincseit, találjunk választ közösen a kérdésekre!

#fiatalfelnőttek #előadás #workshop #jövő

Ha érdekel a környezetvédelem, de te is úgy érzed hogy túl sok az infó, meg az ingerek, és szeretnél kissé letisztultabban látni, gondolkodj és ébredj velünk és a természettel.

#0-120 #gyümölcsök #móka #közösség

Kabala, gyümölcsözön, faültetés, zsidó ökológia, azaz Széder-este a Fák születésnapja alkalmából.

Szó esik majd a kis és nagy felelősségről, Izraelről, kabbalistákról, kertről szemétről és a fügéről. Érdemes csatlakozni.

A gyümölcsöket ez alkalommal Ti hozzátok. :)

#huszonegyedikszázad #ajanló #oldalak #szervezetek

Érdekel a környezetvédelem? Szívesen hallanál a témában többet, tájékozódnál a felmerülő problémákról és az adódó lehetőségekről?

Összegyűjtöttünk nektek néhány csodálatos oldalt, szervezetet, kezdeményezést a témában.

#zsidóság #otthon #bárkinek

Szeretnél többet megtudni a zsidó hagyományokról? Sőt, csinálnád is? Segítünk!

Otthonodba visszük a zsidó hagyományokat úgy, ahogy Te és a családod szeretnétek, olyan tempóban, módon, fokozaton, ahogy nektek a legjobb. Testre szabjuk és adunk mellétek egy kísérőt, aki mindebben segít. Ezt jelenti a program neve is: MELAVE, vagyis kísérő.